De Mooiste Droom

Beginpagina

 

Eindelijk vertrekken

 

In mei 2001 hebben we kennis gemaakt met onze groep waarmee we naar China zouden reizen.
Ze komen uit alle windstreken van Nederland, ook kregen we een lijst van papieren en spullen die we mee moesten nemen. Nou daar gingen we dan kleertjes, flessen, medicijnen,en 2 nette jurkjes voor Jindi kopen.
Heerlijk gewoon, de dag daarna was het bijzonder mooi weer en ik alles gewassen, onze drooglijn buiten hing vol met luiers, rompertjes, jurkjes, broekjes en T-shirts, het was zo'n mooi gezicht( in onze tuin die babykleertjes) dat ik er een foto van heb gemaakt. 

Het kon nu allemaal niet snel genoeg meer gaan, haar koffer stond al op haar kamertje( die we al een jaar klaar hadden). Al snel begon ik de spullen die we hadden gekocht in te pakken, Hans zei: als we dat allemaal maar meekrijgen, we hadden immers maar 40kg. wat we mee mochten nemen, en ja hoor hij had gelijk, de koffer zat vol en woog 22kg. schoon aan de haak.
Nou ja moet kunnen, ze zullen op Schiphol wel niet zo moeilijk doen. Eindelijk de dag was daar 21-06-2001, mijn zusje Ingrid, zwager Ronald en neefje Rik kwamen ons ophalen, hun baby Robin bleef bij opa en oma. Onze hond Puck ging naar de buren en wij stapten in, nog even langs bij mijn ouders om ze gedag te zeggen. Toen ik mijn moeder zag barste ik in tranen uit, ik kon het niet geloven nu eindelijk ons meisje in de armen te sluiten. Daarna de auto in en rijden maar. 


Onze groep verzamelde zich bij balie 9, wij hebben ons gemeld en zijn nog even met de familie vliegtuigen gaan kijken, ons vliegtuig stond klaar( wat een joekel) een boeiing 747 (ik had nog nooit gevlogen). 

We hebben ingecheckt en vertrokken richting China om 17.15uur. Hans heeft nog aardig wat geslapen in het vliegtuig, ik niet heb eerst een poosje gehuild van emotie het ging toch echt allemaal gebeuren! Daarna kon ik er geen genoeg van krijgen om die wolken pracht te bekijken met die mooi zon erop, het is zo vreemd dat het helemaal niet donker wordt.

Die 9.5 uur vliegen leek wel een eeuwigheid te duren, maar ja het valt ook niet mee als je onderweg bent naar je eigen ROZE WOLK die JINDI heet!!!!!