De Mooiste Droom
Beginpagina  

De Dag daarna!!!

 

 

Guangzhou, 26-06-2001

Jindi was om 6.00uur wakker, ze was heel vrolijk en heeft gespeeld met het speelgoed dat we hadden meegenomen. We hebben haar een mooie jurk aangedaan, want we kregen een drukke dag, we moesten namelijk de papieren verzorgen vandaag! Dat betekende naar het Registratie Kantoor, de Notaris en de Politie. In de buggie naar de ontbijt zaal vond ze maar niks, het was ook zo'n eng ding, met van die wielen. Daarna snel de tas inpakken en het busje in, want die stond alweer te wachten. Bij het Registratie Kantoor, kregen we allemaal een nummer op, en werden één voor één naar binnen geroepen, we moesten een stel papieren tekenen, en op naar de Notaris,

Dat was alweer een vrouw( heel vreemd want vrouwen zijn heel onbelangrijk in China), nou die stelde een aantal vragen, maar de vreemdste was toch wel "wilt U dit kind houden en zult U het liefhebben" het klinkt misschien raar maar we houden nu al zielsveel van haar! Dus dat was allemaal niet zo moeilijk. Daarna moesten we op de foto met z'n drieën, nou dat vond Jindi ook niet zo leuk, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Net toen we weg wilden gaan, kregen we al de Officiële Adoptie documenten, het was nu al feest in de bus. 

Daarna door naar de politie, voor het aanvragen van het paspoort, dat was echt snel geregeld. Dit hele verhaal was eigenlijk over de hele week verspreid maar Helen heeft het op één dag kunnen regelen, dus nu was het alleen nog maar wachten op het paspoort en dan konden we weer terug naar Peking. Vanaf deze dag zijn we dus een ECHTE FAMILIE!!!!!!!! We konden ons geluk niet op, en ik wilde maar één ding, naar huis! En het hele feest delen met je familie, Het was rond 12uur in Nederland dus we hebben ze meteen gebeld, iedereen was ontroerd en blij. Zo zie je maar, met een Adoptie kindje heb je zoveel Feestdagen, het is gewoon geweldig, maar ook heeeeeeeel spannend.