De Mooiste Droom
Beginpagina

10 April 2001..waar het mee begon, DE MOOISTE DAG van ons leven

 

 

Het was een regenachtige ochtend en mijn zusje had net een andere woning gekregen.

De dag hiervoor had ik nog met Wereldkinderen gebeld om te horen of er al wat nieuws was, ze zeiden we wachten op bericht vanuit China, de foto's hadden ze al binnen, maar ja eerst een goedkeuring dat alles goed was met ons kindje. Dus ik op die 10e naar mijn zusjes huis om daar die zenuwen weg te werken. En opeens mijn mobiel, ik neem op zo van "met Trudy",
"Hallo met Berendet van W.K je hebt een dochter en ze heet Jindi Yue" Ik dacht dat ik niet goed werd!!!.
Jindi was een meisje van 11 maanden en was geboren op 26 mei 2000, in de stad Guangzhou,  in zuid China, in de provincie Guangdong( Canton).
Ze was 68 centimeter en 7 kilo en haar naam betekende Jin= Goud of Geld en Di is het kleine zusje van...., Na deze informatie ben ik  naar binnen gerend waar mijn vader voor mijn zusje laminaat aan het leggen was, ik zei "PAP ik ben Mama geworden", Goed zo meid zei hij,Ik weer naar buiten in de regen heb ik Hans gebeld die was aan het werk, hij kwam meteen naar huis. Om 13uur moesten we in Den Haag zijn om de foto's te halen (wat duurt zo'n rit lang zeg). Het was de dag van ons leven, we kregen 3 foto's, een pasfoto en 2 gewone, ongelofelijk dat we zo'n mooi kindje kregen. 

En toen begon de rit naar huis, Hans wilde graag dat ik zou rijden omdat hij al om 4.30 uur opgestaan was, ik zei geen probleem. Nadat de auto was behangen met foto's begon ik aan de terug rit, werkelijk ik heb vanaf Den Haag tot aan Arnhem gehuild van geluk.Snel in de stad foto's bij laten maken voor de familie en naar huis waar iedereen zich had verzameld bij mij ouders. Het was feest en thuis hingen de ballonnen al aan de vlag.

Geweldig gewoon, en nu maar wachten en shoppen voor onze kleine meid!!!!

Na een week of drie kregen we nog een stel foto's met de post, ik wil maar één ding zo snel mogelijk naar China toe om dit mooie meisje op te halen


Is ze een schatje of niet, wij zijn kompleet weg van haar!!!!!