De Mooiste Droom Dit zijn wij

beginpagina

DAG 8
18-08-2004


Vandaag gingen we naar een grote winkel omdat de meeste kindjes toch kleiner zijn dan we dachten.
Dus moesten we kleertjes open, nou dat viel behoorlijk tegen we hebben voor Ji wel een leuke broek gekocht maar we redden ons wel met de kleertjes ik moet alleen wat vaker wassen maar 86 bij hem kan echt niet 80 gaat net maar ziet er wel stom uit.
Ik was behoorlijk ziek heb bijna de hele dag lopen spugen en heel erg aan de diaree geen fijn verhaal maar jullie willen weten hoe het hier gaat.

Maargoed eenmaal bij die winkel had ik ook al meteen geen zin meer en we zijn samen met Arnold Anja en Ji Lin naar het hotel terug gegaan.
Ji vind de rugdrager geweldig.

We missen allemaal Chris en Antoinette en Mei-Lin heel erg, we zijn ook zo benieuwd naar ShanTao want zijn koppie hebben we al gezien via de mail en hij ziet er zooo lief uit.
We hebben op de kamer noodles gegeten althans Hans en de kinderen.

Ji is echt zo'n schatje en Jindi zo'n lieve grote zus, ze doet alles voor hem en hij lacht maar wat.
We hebben aan het eind van de middag met Erik en Monique en Dan Dan op de gang gezeten, en het was heel gezellig. lekker zitten kletsen en wat gedronken, 

het personeel snapt er niks van die gekke hollanders zitten op de gang terwijl ze super de luxe kamers hebben, lachen hoor.

We zijn hier echt een bezienswaardigheid en ik heb al een paar keer flink  boos gereageerd tegen personeel en mensen buiten, ze zitten maar aan de kinderen, voor hun heel normaal misschien maar Jindi raakt soms een beetje in paniek en wil het ook niet, dus dan is het niet moeilijk om ze dat met handen en voeten duidelijk te maken.
Jindi vermaakt zich prima maar het ideale beeld wat ze van China had is haar snel ontnomen.
Ze zei van de week tegen me ik heb nog nooit zulke vieze en oude huizen gezien mama, ik zei meteen tegen haar, ja zo is het in China meid. het is heel warm en geen zon te zien, alleen vanochtend even maar het zag er vanmiddag echt uit alsof het zo kon gaan onweren of regenen.

Jindi houdt elke dag de kalender nog bij, dan ziet ze meteen hoe lang alles nog duurt.
Nee iedereen uit de groep wil terug naar Beiijng het is hier niet leuk alleen maar vies het stinkt en de mensen zijn wel erg opdringerig.
Ik ga nog even naar de buurtjes op de gang wat water drinken en naar bed, Ji is al een paar keer wakker geweest en roept alleen nee nee nee, volgens mij denkt ie dat ie zo heet, want dat is het woord wat ie het meeste hoort, whahahaha erg hoor maar hij doet ook alles wat niet mag en als hij dat hoort rent ie weer weg en giert het uit, heerlijk die knul en meid zo bij elkaar.

dikke kuzz van ons vier