De Mooiste Droom Dit zijn wij

Beginpagina

DAG 7
17-08-2004


Om 6.30 ging de wekker want we moesten naar de notaris in het registratie kantoor.
Om 8.15 zat iedereen in de bus en we gingen op weg.
We kwamen daar en de notaris zat al te wachten, ook de nanny's waren in een ander kamertje aanwezig, maar Ji gedroeg weer uitzonderlijk goed.
We waren als eerste aan de beurt en het ging vlot en soepel, even een paar vragen aan ons gesteld en het was voor elkaar, voor het eerst moesten we tekenen met een vingerafdruk ook heel apart, en Ji moest zijn voetafdruk zetten.

Maar toen begon de ellende bij twee gezinnen waar de moeder dus alleen van adopteert was een fout gemaakt ze stonden met zijn drieŽn op de foto en dat mocht dus niet, dus terug naar de fotograaf, dat was geregeld en toen zei dus de notaris om 11 uur dag met zijn handje hij had schijnbaar lang genoeg gewerkt, en gingen de meeste van ons onverrichte zaken naar het hotel terug, belachelijk we waren goed kwaad maargoed de kindjes konden naar bed en Ji sliep meteen 3 uur.
We moesten om 15 uur weer daar zijn en van het ene gedonder kwam het andere, het bleek dus ook nog eens dat de bedragen die wij van K&T hadden doorgekregen niet klopten en het scheelde aanzienlijk, dus een bonje dat wil je niet weten, lekker dan.
Bedankt hoor daar in Nederland!!!
Nou om 17.45 waren we dan eindelijk thuis en hadden we Ji officieel geadopteerd, ik was heel blij maar vond het jammer voor de rest van de groep, want dit was toch wel een feestje waard en door al dat gedoe is dat helemaal in het water gevallen, nou ja misschien vrijdag als we Hopelijk zonder gedoe de paspoorten krijgen.
De kids hebben samen een bak noodles meester gemaakt, nou kun je goed het verschil zien,

 daarna zijn we nog gaan uiteten, het was weer lekker dit keer had de manager van het hotel het eten voor ons besteld, jammie jammie.

Maargoed 's avonds hebben we nog een poos gezellig op de gang gezeten het was wel heel gezellig en weer natuurlijk veel te laat naar bed, maar morgen mogen we uitslapen dus ik ben benieuwd.
Nog even een foto voor Rik, kijk Rik hij slaapt hier met dezelfde knuffel als jij hebt

knuf en tot morgen maar weer

Nog even stiekem een mooi foto, kijk die ogen is ie niet geweldig zeg