De Mooiste Droom Dit zijn wij
beginpagina DAG 3
13-08-2004


Weer een leuke dag,

We waren vandaag om 10 uur wakker,Jindi heeft even naar de sprookjes geluisterd, ze vind het echt heerlijk om even op die manier wakker te worden

We hebben beter geslapen dan de laatste nachten alleen die bedden hé vreselijk hard je staat op met een stijve nek en pijn in de rug.
Even een foto gemaakt van ons uitzicht het is echt super, je geniet van de lucht als je het raam open doet(geintje)

Na een uurtje of 2 de oomesjes maar wakker gemaakt Mei-Lin had de hele nacht lopen spoken en ging pas om half 5 slapen.
Daarna hebben we besloten om naar het Plein van de Hemelse vrede en de verboden stad te gaan de temperatuur was behoorlijk en we gingen met de metro, jindi vond het doodeng, tja dat krijg je als Mama niet rijdt.
Het water was niet aan te slepen en Jindi dronk zo ontzettend veel we hebben weer heel wat water gekocht vandaag.

Eenmaal aangekomen hebben we een paar vliegers gekocht die kosten een rib uit ons lijf wel 1 euro de 2 de knip is bijna leeg maar de kids hebben lol gehad.

De meiden renden terwijl de temperatuur maar steeds hoger opliep, en Jindi die was helemaal gek

Haar benen zijn nog bruiner dan ze al waren en ze genoot met volle teugen!
Op een gegeven moment was er een vrouw met een jongetje die heel nodig moest plassen 
tja dan heb je dus een probleem maar het zou hier geen China heten als je daar geen oplossing voor weet te vinden, ik wist echt niet wat ik zag nog geen meter bij me vandaan, hup dan maar in de prullenbak.

Nou je kon me bijna wegdragen, ik lag echt helemaal in een deuk, en die mensen hebben van ons ook nog even een foto gemaakt want wij zijn de blanken met de Chinese meisjes, dat verteld Antoinette ons dat ze ze dat hoort zeggen, mooi hoor
Daarna met de taxi naar het zomerpaleis waar het zo ontzettend mooi en rustig is!
We hebben naar de eekhoorns gekeken en heerlijk gewandeld langs het water en genoten van het ooh zoo mooie uitzicht, ik kan daar echt uren zitten langs de waterkant.
Jindi heeft het erg naar haar zin en heeft het toch wel regelmatig over Ji, ze vind het volgens mij wel lang genoeg geduurd, nou moet ie maar bij ons komen hoor.
Ach ik heb dat ook wel een beetje, hihihihi

We hebben daar dus een hele poos gelopen en gezeten het was al laat toen we weggingen de zon ging al onder en de Chinese boten gingen naar het Boathouse.

Na de mooie zonsondergang zijn we naar huis gegaan
 
het was weer een heerlijke dag en ik ben heel blij dat we toch eerder konden gaan, ik had dit voor geen van ons willen missen,
Nog 14 dagen en dan zijn we weer thuis met onze kleine man, waar ik maar steeds zenuwachtiger voor wordt, de dag komt wel heel dichtbij, morgen gaan we verkassen en halen we de groep op het vliegveld op.
Ben benieuwd maar morgenavond kunnen we wel lekker zwemmen in het hotel en das ook wel leuk
Nou ik ga lekker naar bed het is alweer te laat eigenlijk, maar wilde jullie even laten weten van deze dag.
Het was overal heel erg druk en nu blijkt dus dat het een Chinese feestdag was, Hans en Chris hebben net buiten het hotel even een sigaartje gerookt en hebben dus vuurwerk gezien.
dikke knuf voor iedereen

Hans,Jindi en Trudy