De Mooiste Droom Dit zijn wij
beginpagina DAG 2
12-08-2004Het regende de hele dag

De dag begon met regen en Jindi was flink ziek, ze heeft vanochtend veel overgegeven, dus we zitten hier op een kamer die niet erg fris meer ruikt.
Nadat ze had geslapen tussen de middag zagen we haar ziende ogen opknappen en konden we er even uit, we zijn naar een grote markt geweest en daar was me een speelgoed, ik weet zeker dat we al een paar kindjes heel blij kunnen maken, hé Rik.We hebben de Chinese versie hoor!!!
Maargoed Jindi en Mei-Lin zijn erg verwend, maar dat hebben ze ook verdiend, Jindi heeft veel last van heimwee maar als we eruit gaan, gaat het een stuk beter, ze mist gewoon Puck en Toy erg en ik eigenlijk ook wel moet ik zeggen.
We zijn terug gelopen nadat we nog een statief voor 4 euro hebben gekocht waar de video kamera op kan.
Naderhand zijn we door de Hutongs terug gelopen, het was heel mooi om te zien hoe de echte Chinezen leven.

Wat een bekijks hadden we met die meiden en wat zijn het toch ontzettend vriendelijke mensen die Chinezen, echt toppie.
Kijk nou zo hangen de vogeltje hier buiten, is toch wel heel leuk hoor.

Jindi knapte gelukkig op en ze begon lekker te zingen, ik ben zo blij, het is gewoon mijn grootste angst als zij ziek zou worden, moet je toch niet aan denken, eten doet ze nog steeds niet goed, maar drinken wel ach ze moet gewoon ook even wennen denk ik, het is wel gek, ze komt naar me toe rennen en zegt "Mam die mevrouw praat tegen me en ik snap er geen hout van, ik zeg maar gewoon dat ik 4 ben"whahahah mooi toch.

En zo gingen we maar verder zoo de hutongs heel leuk wat je ziet en tegen komt.

De Nuon kan trouwens nog wat leren van de mensen hier om eens even snel een paar kabels snel aan te leggen, jeetje je staat verbaast wat er allemaal boven je hoofd hangt

Daarna zijn we lekker gaan eten in het Hotel, we hebben heerlijk gegeten en vreselijk gelachen om hoe wij die bediendes in de maling namen, wat een sjaggie personeel hebben ze hier zeg.
Maar het eten was heerlijk ik heb daar maar geen foto van gemaakt anders zit morgen de vlucht hierheen veel te vol, en krijgt onze groep dezelfde problemen als die wij hadden in het vliegtuig.

Maar al met al was het een hele toffe dag ik hoop dat Jindi echt opknapt nu en dat we morgen weer iets leuks gaan doen, we willen onze groep die morgen vertrekt een leuke en veilige reis toewensen neem regenjassen mee want vandaag was het super warm maar wel heel nat.
Voor iedereen thuis een hele dikke knuf en Ans geef de doggies een knuf van ons en in het bijzonder van Jindi.

Mam leeft Biekie nog??? ik zou het leuk vinden als je even wat in het gastenboek schrijft, ik open geen mail dat duurt hier uren maar het gastenboek gaat heel snel,

Dikke kus en tot morgen maar weer
Hans Jindi en Truud