De Mooiste Droom Dit zijn wij

beginpagina

DAG 16
26-08-2004


Zo dit wordt dan nu het laatste verslag vanuit China.

We waren vandaag heel vroeg wakker kwam ook door mij ik was natuurlijk hel vroeg naar bed gegaan, maar Ji en Jindi vinden het heerlijk om even met mama in bed te tutten, we genieten allemaal van dat moment van wakker worden.
Maargoed we hebben vandaag heerlijk "veel" geld uitgegeven, maar ik denk dat onze famillie wel blij zal zijn.
Het is echt een gekkenhuis op de zijde markt, maar de verkopers zijn super agressief het is zo'n verschil met 3 jaar geleden, bah niks aan.

Ji had het op een gegeven moment een beetje gehad en begon te huilen, hij had dorst en wilde slapen, dus wij naar huis, maar voor we in het hotel terug waren sliep meneer lekker dus hebben hem in de hoek geparkeerd.

En zijn we met Jindi aan het donderjagen gegaan, dat vond ze wel lekker, het valt haar denk ik best tegen dat ze niet elk moment van de dag de aandacht krijgt die ze wil hebben, maar ze gedraagt zich perfect.
Vanmiddag zijn we begonnen met het pakken van de koffers alleen ja die Ji kan beter uitpakken  dan inpakken zijn we achter, jeetje zeg wat een gedoe met zo'n kereltje erbij, je schiet echt niet op.

En om 16 uur moesten we beneden zijn om het paspoort en visa in ontvangst te nemen, het was heel anders dan bij Jindi minder officieel maar wel heel leuk, later de kleintjes nog op de bank gezet allemaal uit Datong is toch wel heel speciaal.

En dan hier de stukken en paspoort, we mogen nu echt naar huis, yessss

Vanmiddag zijn we nog weer naar de zijde markt geweest en hebben we nog de laatste dingen gekocht Ji is weer in slaap gevallen en dat was dus niet fijn, want vanavond was ie door het dolle heen hij bleef Nindi maar roepen maarja Nindi sliep al, dus mama is naast hem gaan, ik ga nu even naar de gang want het is onze laatste gang sessie, dus we hebben het nog drukkies, whahahah
Nou we zien jullie allemaal op Schiphol of niet, wij willen iedereen bedanken voor de lieve reacties en alle mensen die ons gevolgd hebben heel erg leuk en bedankt
.
Ik zet zaterdag als het goed is de foto's van de aankomst op de site.
Tot morgen of tot zaterdag

Knuf Hans Trudy Jindi en Ji