De Mooiste Droom Dit zijn wij

beginpagina

DAG 14
24-08-2004


Vandaag weer een nieuwe dag, de zon scheen niet , na het heerlijke ontbijt besloten we met z'n viertjes naar de hong shaw markt te gaan, met de taxi zo'n 20 minuten rijden en dat kost dan 2 hele euries, te belachelijk voor woorden.
Nou ik kan wel zeggen dat we lekker geshopt hebben, voor ji een stempel met zijn karakters erin en een hele boel speelgoed, twee grote knuffels voor Jindi een roze konijn, en ji zag de blauwe hond en hij begon gewoon te gillen, dus die dan maar.
Jindi kreeg nog een vissenspel voor in bad en Ji een trein van hout en een eend die hij achter zich aan kan trekken, een dart spel met magneet en een prachtige telefoon die in de winkel minder geluid leek te maken, dus weer een goede zet van me.

We hebben nog een nieuwe buggy gekocht want das toch wel makkelijk, het is zo warm en daar wordt je niet vrolijk van als je dan ook nog eens 9 kilo op de rug meeneemt
.
Na een uur of wat shoppen zijn we weer met de taxi naar het hotel gegaan lekker de kinderen even eten gegeven en in bed gestopt.
Er hing vandaag heel veel smog en dat deed mijn luchtwegen geen goed

Papa viel ook als een blok in slaap en ik kon weer eens niet slapen, bah.
Maargoed daarna zijn we even naar een grote supermarkt gegaan en hebben nieuwe flesjes voor Ji gekocht, ik ben die in het vliegtuig vergeten en is niet handig maar één fles.
De kinderen zijn nog steeds stapel op elkaar, je snapt het gewoon niet dat Jindi zoveel pikt van die kleine, ze blijft maar lief voor hem en is als een moedertje, of zou het nou lekker de baas spelen zijn???
Na het shoppen is Hans gaan  drinken halen dat waren we vergeten en heeft ie meteen Mac Donalds mee genomen,

 daarna de kinderen in bad en naar bed,

alleen dat laatste ging wat moeilijker dan we dachten, ze hebben nu echt het gein maken uitgevonden, jeetje zeg die Ji is echt gek en Jindi komt ook helemaal los,

heerlijk om te zien, maar Jindi slaapt nu nog niet en Ji dan ook nog maar 10 minuten en het is al bijna 21uur en morgen hebben we een drukke dag naar de muur.
Deze foto moest ik van jindi laten zien, want haar knuffel Snuffie is de mooiste van allemaal!!

Ik ga zo naar bed doe vanavond niet mee op de gang heb geen zin, ach en dan is het snel morgen weer een dagje dichterbij Schiphol

Fijne avond en slaap lekker morgen komen er vast mooie foto's op te staan
Knuf hans trudy Jindi en Ji

Deze foto's zijn voor de liefhebbers, ja jammer he dat ik hem elke keer moet knuffelen, wat een ogen heeft die vent he, het is de mooiste knuf van de hele wereld en zelfs Jindi zegt dat dus, is het ook zo!!!