De Mooiste Droom Dit zijn wij

beginpagina

DAG 13
23-08-2004


Vanochtend lekker uitgeslapen tot ongeveer 7uur, mooie tijd toch.
De kinderen slapen hier erg goed gelukkig en wij ook iets beter alleen die bedden zijn behoorlijk hard, maar niet zo hard als in taiyuan.
Nou lekker allemaal onder de douche en naar beneden voor weer een heerlijk ontbijt, het was vandaag wel drukker al die hollanders ook, maar wel lachen hoor.

Daarna hadden we met Chris en Antoinette afgesproken om naar de Verboden stad te gaan en daarna naar het Plein van de Hemelse vrede, dat vond ik erg belangrijk voor Ji later, dat ie daar in ieder geval met ons geweest was.
Nou ik ben niet weg van de Verboden stad hou niet van al die dezelfde tempels en dat gesjouw trap op en af, het was ook nog eens bloedheet graadje of 32 dus veel te warm voor de kinderen,

Antoinette en Chris zijn doorgelopen die gaan morgen naar het graf van Mao en het plein, dus wij willen morgen weer wat anders gaan doen.
Wat heel leuk was is dat er iemand naast me liep een chinese man, die zei ineens hey daar staat Jindi op je arm, ja ik verstond het niet want mijn chinees is toch wel aardig slecht, maar hij wees naar mijn tattoo, ik was zo trots dat ie dus echt goed is.
We waren ook nog op het Plein maar helaas sliep Ji, we hebben nog wel voor Jindi een nieuwe vlieger gekocht, ze heeft zich er erg vermaakt

Naar de giga speelgoed zaak hier in Peking waarschijnlijk.
Inmiddels beginnen Jindi en Ji steeds ondeugender samen te worden en spannen ze een goed span, we lachen heel veel op een dag en Ji en Jindi ook trouwens kunnen elkaar zo vreselijk aan het lachen maken, dat wij zelfs niet meer bij komen.
Vanmiddag nog we waren moe en bleven maar een beetje hangen op de hotelkamer buiten was het ook erg warm en een luchtvochtigheid van 98% voelt dat niet fijn.

Ze waren op het bed bezig dat is iets wat ik altijd eng vind met zo'n kleintje erbij, want die kleine mafkees loopt gewoon door en ziet het einde niet, iedere keer als ik schrok lagen ze in een deuk en gierden het uit.
Ji is ook druk aan het oefenen mijn boze blik na te doen, zo mooi hij was de hele tijd bezig en keek dan weer trots naar mij, super hoor en ik heb er een foto van, gaaf hoor.

We zijn rondt een uurtje of half 5 naar de Friendship store geweest om nog wat boodschappen te doen, we hebben daar wat rond gelopen en gekeken, daarna nog even wat boodschappen en naar huis want we zouden met Chris en Antoinette gaan eten aan de overkant, Ji heeft zijn buikje weer rond gegeten en Jindi heeft hem maar gevoerd, dat vind ze zo gaaf, zelf heeft ze weer slecht gegeten, ze vertelde vanmiddag dat ze eigenlijk wel naar huis wilde.
Ze mist Rik en Robin en wil haar broertje aan ze laten zien, ik zei nog een paar daagjes en dan zien we ze allemaal op Schiphol.
Ook heeft Harry vandaag de papieren weggebracht naar de Ambassade en wat bleek dat van de 12 echtparen uit onze groep slecht 4 documenten binnen waren vanuit Nederland, lekker dan die van ons is gelukkig binnen en voor de rest komt het ook wel goed maar weer geen fijn idee.
We hebben de kleintjes in bad gedaan en naar bed, Ji gaat tegenwoordig zonder huilen naar bed, ze waren zelfs aan het keten vanavond en ik heb een paar keer moeten waarschuwen, dat ze moesten gaan slapen, maar meneer zat maar de draak met me te steken en zwaaide dan als ik boos werd heel lief en zei Bay bay mama, whahahah wat een boef is het zeg, dat bekkie met dat lekkere schone koppie, echt om op te vreten, vandaag hebben we hem al een week en ik kan me nu al niet meer voorstellen hoe het zonder hem zou zijn, nou ja in ieder geval een stuk rustiger, maar Mama en Ingrid ik hoef geen goudvis hoor, whahahah ik lig in een deuk hier.
Voor alle jankerds thuis nog even een super foto van ons zoete knulletje, hij kan zo het klooster in met deze foto... is het niet moeders mooiste, wat een droppie he??? en oma het shirt heeft ie aan gehad hoor, beetje groot maar wel mooi die kleuren.

Nou ik ga nog even wat foto's erbij zetten van vandaag en ga dan naar de gang, Chris en An zitten nu recht tegenover ons die zaten op gang 6 en nu bij ons, dus het wordt weer gezellig vanavond, de video komt er aan als het goed is, nog 4 nachtjes en we zijn weer thuis, jippie kan amper nog wachten

Dikke knuffels voor iedereen ja ook voor tante Andrea
Hans Trudy Jindi en Ji