De Mooiste Droom Dit zijn wij

beginpagina

DAG 12
22-08-2004


Sinds dagen weer een heerlijk ontbijt, ik sprong een gat in de lucht toen Jindi haar hele bakje met cornflakes op at.
Ji wordt met de dag vrolijker en doet het heel goed voor een knul die nog geen week bij ons is, hij is vrolijk en drinkt goed en over eten maar niet te spreken, heerlijk zoals die knul van eten kan genieten.
Vanaf het moment dat ie wakker is is ie vrolijk, net als Jindi.
We zijn blij weer hier te zijn, lekker eten betere lucht al kun je je dat niet voorstellen als je naar buiten kijkt, het is grauw en een graadje of 30.
Na het ontbijt zijn we met chris en Antoinette en alle kinderen, naar de zijde markt geweest,

 wat een verschil met 3 jaar geleden, de verkopers zijn een stuk agressiever het is gewoon belachelijk, ze trekken aan je arm dus op een gegeven moment werd ik me dan toch pissig op zo'n mens.
Na een poosje lopen besloten we naar huis te gaan Ji en Shantao moesten een middag dutje doen , we hebben heerlijke broodjes tonijn gehaald en met zijn allen op de kamer ze naar binnen gewerkt,
Daarna heeft Ji echt een mooie ruk gemaakt en om 16 uur zijn we nog naar het Ritan park gelopen,

ik voelde me onderweg zieker en zieker worden en we zijn eerder naar huis gegaan.

Even de langverwachte foto van Shantao.

Morgen gaan de stukken en paspoorten van de kinderen naar de ambassade om te legaliseren en het visum erin te zetten, heerlijk.
We hebben op de kamer gegeten en de kinderen in bad en naar bed, Ji huilde voor het eerst niet maar was helemaal gek, Jindi wilde Opa en oma nog even weltrusten zeggen, ik merk aan haar dat ze het naar bed toe gaan niet zo fijn vind, dan begint ze over de honden en andere beesten, ze vraagt of Biekie haar zal missen, wat gaat dat brengen als we moeten vertellen dat die dood is gegaan, als we thuis komen.
Is dit geen plaatje van mijn mannen.

Ik had een video gemaakt met de kleine kamera en die wilde ik nog even op de site zetten, maar het lukte niet dus even naar Chris, onder weg kwam ik Hans en Vera tegen die zitten op het begin van de gang, die kwamen even buurten daarna nog Harry en Yvonne, jeetje het was weer lachen hoor, de buren kwamen klagen, maarja wij hadden wel lol.
Om een uurtje of 12 zijn we naar bed gegaan en de kinderen sliepen heerlijk, veel te laat voor mij maargoed, ik hoop dat de medicatie aanslaat voor we terug gaan want mijn oren zijn nog niet de oude.

slaap lekker en tot morgen, groeten uit Beijing,
Hans Trudy Jindi en Ji

Nog even een paar woordjes van Ji
otoo= auto
baba= papa
maamaa= Mama
iedie= Jindi
hmmmaa= Oma
hmmmPa= Opa
Bauw= optillen
Bah=Vieze luier
Neeeeeeeee, hij zegt het maar weet niet wat er bedoelt wordt volgens ons