De Mooiste Droom Dit zijn wij

beginpagina

DAG 11
21-08-2004


Allereerst OPA en OMA van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijks feest , ik heb jullie al gebeld maar toch nog even ook via deze weg, ik vond het super dat Ji tegen jullie praatte door de telefoon.

We zijn vandaag om 6.30 opgestaan de kids werden wakker van mijn telefoon, die had ik gezet als wekker, we konden lekker rustig aan doen want alles was al ingepakt voor het vertrek naar Beijing, ik ben inmiddels snipverkouden en wat gaat dat brengen met de vlucht.


We moesten om 9uur beneden uitgecheckt zijn en om 9.15 zouden we vertrekken, dus alles was klaar en hup in de bus, het regende en dan heb ik meteen zoiets van bah weer met regen vliegen, maarja.
Ik heb Ji stevig vastgehouden in de bus want het was weer een rit vol hobbels en meneer sliep als een blok op schoot.

Eenmaal op het vliegveld hebben we ingecheckt en door de douane, we hebben net als voor Jindi toen een beertje gekocht voor Ji.
Het was heel gek de start was een bocht en meteen vol gas, ik had zoiets van woooow wat gebeurd er je bent zo gewend dat ze stil gaan staan maar nee hoor. We hebben heel hard daaag Shanxi geroepen dat was best emotioneel hoor!

Ji zat stil voor zich uit te kijken en dronk zijn fles, toen die op was zaten we al hoog in de lucht en hij zat maar te schreeuwen hij vond het echt fantastisch.

mijn oren knalden volledig dicht en ik verstond niks meer ook mijn holtes deden echt vreselijk pijn, maarja niet klagen.
De landing was afgrijselijk iedereen had zoiets van wat is dit zeg, zelfs Hans schrok ervan, het was echt één doffe klap en we stonden op de grond. Jindi en Ji hadden zoiets van nou ja maak je niet druk, man het zweet gutste van mijn lijf ik dacht en dat dit het geweest was.
Maar we waren in Peking, heerlijk nog maar één keer vliegen en we zijn thuis.
De bus van de koffers was onderweg en die van ons ook, het was goed warm zeg, jindi was moe en liep alleen maar te zeuren, Ji  liep in de rugdrager de clown uit te hangen.
We waren in het hotel en wat een kleine kamer veel kleiner dan die in Taiyuan, whahah geintje hoor.
Maar we hebben de boel zoveel mogelijk uitgepakt ik denk dat ji het meeste werk heeft gedaan, dis kan beter uitpakken dan wie dan ook.
Daarna zijn we naar de Friendship store gegaan een groot warenhuis, even wat eten cola en bier ingeslagen.
Op de terugweg zijn we bij de Mac naar binnen gegaan en hebben heerlijk gegeten, jindi zat haar buikje vol en Ji ook, ben ik nu ontaard, mar hij vind het super hoor, bij elke hap(kleintjes hoor papa) glunderde hij van oor tot oor, rond 17.30 zouden Chris en An  er zijn dus we moesten opschieten, nog even naar boven wat dingen doen en snel naar beneden.

Maar ze bleven maar weg en toen we om 20.uur er nog zaten te wachten besloten we toch maar naar boven te gaan, we waren net boven en ja hoor telefoon ze zaten in de lobby, nu ik het schrijf moet ik weer huilen, we liepen allemaal vol spanning naar beneden ik was ook zo benieuwd naar Shan Tao.
En ja hoor Mirjam zag ons het eerste en die zei kijk nou eens, ik zag An en begon alleen maar te huilen we vlogen elkaar in de armen zonder nog maar een kind gezien te hebben.
Het weerzien was echt tof, even de jongens showen en Mei-Lin en jindi zagen elkaar en hingen bij elkaar om de nek, dit kan/mag nooit meer stuk gaan we hebben zo'n hechte band geweldig gewoon.
Tja we waren wel de kamera vergeten zul je altijd zien de hele tijd dat ding meegesleept en dan is het zover en jammer dan, baal baal zeg.
Maar wat een lekker ventje zeg die Shantao echt helemaal toppie, ik hoop dat Oma An dit leest U heeft een heerlijke kleinzoon erbij hoor, na even gezeten te hebben zijn we naar boven gegaan want de kleintjes zijn echt totaal los, Jindi was zo blij, normaal gata Ji altijd eerder maar dat kon vanavond niet, ik zei tegen haar ga maar vast liggen ik leg hem even in bed en kom bij jouw een boekje voorlezen nou of je het gelooft of niet Ji lag erin en Jindi sliep dus al, ik heb haar toegedekt en een knuf gegeven wat is het toch een schat, heb weer zo moeten lachen om haar, Ji deed weer stoute dingen toen we buiten zaten te wachten en ze zei heel smakelijk"Mam geef hem dan gewoon een tik voor zijn billen"nou ik kwam niet meer bij, Ik zei tegen haar dat doe ik bij jouw toch ook niet, nee klopt maar is wel leuk, whahahah nou hans kon je wegdragen heerlijk zeg.
Nou ik ga even internet opstarten en de boel van de laatste week erop zetten, weet niet of alles vandaag lukt want het is super traag hoor, nou feest ze in Westervoort en maak veel foto's he.

Dikke kus allemaal en tot morgen

Hans Trudy Jindi en Ji